Suomen elokuvasäätiön hallitus jakoi elokuussa yhteensä 638 322 euroa 41 hakemukselle.

Koronatukia jaettiin yhteensä 390 000 euroa kahdeksalle tuotantoyhtiöille, joiden ensi-iltaelokuville pandemia-ajan rajoitukset ovat aiheuttaneet taloudellisia menetyksiä. Lisäksi tuotantoyhtiöt saivat lisätuotantotukea kattamaan Covid-19-pandemian aiheuttamaa taloudellista alijäämää. Lisätuotantotukea sai 11 elokuvaa ja sarjaa yhteensä noin 152 000 euroa.

Kulttuuriviennin varoista myönnettiin yhteensä noin 90 000 euroa tukea 20 hakemukselle, joista yksi oli materiaalitukeen, 15 matkatukeen ja neljä hanketukeen. Hanketuella järjestetään suomalaisen elokuvan tapahtuma Hollywoodissa sekä autetaan elokuvien WPalimpsest ja Rakkaani merikapteeni lanseerausta suurilla festivaaleilla.

Esityksen ja levityksen varoista myönnettiin kaksi koulutustukea Barcelonan CineEurope-konferenssiin.