JÄRJETTÖMÄN PASKA IDEA: Kylmävesiallas. Kuvassa: Ripe (Tomnikov) ja Noora (Kuustonen). Kuva: Ville Juurikkala © Helsinki-filmi.

Järjettömän paska idea on ohjaaja-käsikirjoittaja Pamela Tolan seuraava elokuva Teräsleidit-menestyselokuvan jälkeen. Järjettömän paska idea saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan perjantaina 13.1.2023.

Elokuvan pääosissa nähdään Alina Tomnikov ja Iina Kuustonen. Merkittävissä rooleissa näyttelevät myös Chike Ohanwe ja Mikko Kauppila. Lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Joanna Haartti, Lotta Lehtikari, Leea Klemola ja Lauri Maijala.

Elokuvassa nelikymppiset Ripe (Tomnikov) ja Noora (Kuustonen) ovat paitsi elinikäisiä ystävyksiä, myös yhtiökumppaneita ja pelisuunnittelijoita peliyhtiö Krillissä.

Järjettömän paska idea kertoo vaikeasta ystävyydestä hauskasti ja koskettavasti. Mitä, jos liian läheinen ystävyys alkaa ahdistaa? Entä jos ystävä on valitsemassa järjettömän paskan elämänkumppanin?

Järjettömän paska idea -elokuvan tuottajia ovat Aleksi Bardy ja Anniina Leppänen Helsinki-filmiltä,  yhteistuottajanaan Aurora Studios, joka myös levittää ja markkinoi elokuvan.

TYÖRYHMÄ

Ohjaus: Pamela Tola

Käsikirjoitus: Pamela Tola

Rooleissa: Alina Tomnikov, Iina Kuustonen, Chike Ohanwe, Joanna Haartti, Lotta Lehtikari, Leea Klemola, Lauri Maijala.

Kuvaus: Arsen Sarkisiants

Lavastussuunnittelu: Kari Kankaanpää

Pukusuunnittelu: Jouni Mervas

Maskeeraussuunnittelu: Riikka Virtanen

Leikkaus: Antti Reikko F.C.E.

Äänisuunnittelu: Panu Riikonen

Musiikki: Salla Luhtala

Tuottajat: Aleksi Bardy ja Anniina Leppänen

Tuotanto: Helsinki-filmi

Yhteistuotanto, levitys ja markkinointi: Aurora Studios

JÄRJETTÖMÄN PASKA IDEA

Elokuvateattereissa kautta maan perjantaina 13.1.2023