wiskarin-yllattava-rooli-supermarsussa

SUPERMARSU-ELOKUVASSA YLLÄTTÄVÄ MIESROOLI

Supermarsun kuvaukset käynnistyvät. Koko perheen elokuvassa tullaan näkemään suosikkinäyttelijöitä sekä TV:stä tuttu laulaja. 

Paula Norosen suositusta Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat -lastenkirjasta on tekeillä koko perheen elokuva. Supermarsu-elokuva kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa omaavansa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supervoimille tulee käyttöä, kun Supermarsua pyydetään auttamaan silakoita ja pelastamaan saastunut Itämeri. Jännittävässä tehtävässään Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta Jättilaismarsulta.

Elokuvan päähenkilön Emilian rooliin on valittu lahtelainen Ella Jäppinen. Emilian äidin roolissa nähdään Essi Hellén ja hänen isäänsä esittää Eero Ritala. Elokuvassa Emilian parasta ystävää Simoa näyttelee porvoolainen Viljami Lahti. Jättiläismarsun roolissa nähdään legendaarinen näyttelijäkonkari Esko Salminen.

Emilian isäpuolta on valittu näyttelemään syksyn Tähdet, tähdet -ohjelmastakin tuttu tähtien tähti; laulaja Arttu Wiskari. Wiskari on aikaisemmin tehnyt paljon mm. elokuvadubbauksia. Supermarsu on Wiskarin debyytti koko illan elokuvassa.

Todella nastaa lähteä mukaan näyttelemään Supermarsu-elokuvaan. Olen aina valmis heittäytymään ja ama rooli on askel uuteen seikkailuun. Saas nähdä, miten ammattinäyttelijät pärjäävät rinnallani“, Wiskari naurahtaa.

Talvella 2018 ensi-iltansa saavan elokuvan kuvaukset käynnistyivät viime viikolla Kotkassa ja jatkuvat ensi vuonna Lahdessa ja pääkaupunkiseudulla. Noronen on innoissaan pitkäaikaisen haaveensa – kirjansa näkemisestä valkokankaalla – toteutumisesta:

“Vuosien haave totetutuu. Hieno fiilis. Ja mukana eturivin näyttelijöitä ja yllätysnimiä. En voisi kuvitella parempaa.”

Elokuva perustuu vapaasti kirjaan Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat, joka oli vuoden 2009 Finlandia-junior -ehdokas. Elokuvan ohjaa Joona Tena ja tuottaa Marko Talli tuotantoyhtiö Yellow Film & TV:stä. Elokuvaa levittää SF Studios.