kuva4

OLAVI VIRTA -elokuvan kuvaukset alkavat kesäkuussa

LAURI TILKANEN NÄYTTELEE PÄÄROOLIN – MALLA MALMIVAARA NÄHDÄÄN OLAVI VIRRAN VAIMONA

Laulajalegenda Olavi Virrasta kertovan elokuvan kuvaukset alkavat kesäkuussa. Timo Koivusalon ohjaaman ja tuottaman elokuvan päärooliin Olavi Virraksi on valittu Lauri Tilkanen. Virran vaimoa Ireneä näyttelee Malla Malmivaara.

”Olen erittäin onnellinen että pääsen herättämään henkiin tuon suomalaisen viihteen kultakauden ja saan tuoda tämän legendaarisen laulajan tarinan valkokankaalle parhaiden näyttelijöiden kanssa”, sanoo Timo Koivusalo.

Olavi Virta -elokuvassa näyttelevät myös muun muassa Vesa Vierikko, Seela Sella, Martti Suosalo, Jonna Järnefelt, Hannu-Pekka Björkman, Heikki Nousiainen ja Raimo Grönberg.

Olavi Virta -elokuva on tarina Suomen kaikkien aikojen suositummasta laulajasta. Virta nousi köyhyydestä huipulle ja Suomen kansan rakastamaksi esiintyjäksi. Lopulta hän menetti kaiken muun paitsi ainutlaatuisen äänensä.

Olavi Virta (1915–1972) levytti vuosina 1938–1966 noin 600 laulua.

Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Hopeinen kuu, Poika varjoiselta kujalta, Vihreät niityt, Kultainen nuoruus ja Eva. Virtaa tituleerattiin myös ”Tangokuninkaaksi”. Hänen tunnetuimpia tangojaan ovat Täysikuu ja Punatukkaiselle tytölleni.

Olavi Virta -elokuva tulee teatterilevitykseen syksyllä 2018.