tumblr_static_26osk19e9qck84sgcwogsw88w

Denis Villeneuven ohjaamassa BLADE RUNNER 2049 -tieteiselokuvassa on suomalaisille faneille yllätys: elokuvassa kuullaan useampi repliikki suomeksi!
Tarkkasilmäisimmät huomasivat elokuvan virallisen trailerin julkistuksen yhteydessä, että videolla vilahtaa myös suomalainen Krista Kosonen. Elokuvan katsojia odottaa vielä uusi yllätys: Kososella on elokuvan alkuvaiheilla yhteinen kohtaus Mackenzie Davisin, Elarica Johnsonin sekä elokuvan päätähden Ryan Goslingin kanssa, jossa Kosonen sanoo useamman repliikin suomeksi! Kososen roolihahmo elokuvassa on virallisten krediittien mukaan Doxie (katutyttö) #2. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 6. lokakuuta.

Elokuvan traileri (jossa Kososen hahmo mukana)

Elokuvan synopsis:
Kolmekymmentä vuotta ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen LAPD poliisi K (Ryan Gosling) saa selville kauan hautautuneena olleen salaisuuden, joka saattaa syöstä viimeisetkin yhteiskunnan rippeet kaaokseen. K:n löytö johdattaa hänet etsimään Rick Deckardia (Harrison Ford), entistä LAPD:n blade runneria, joka on ollut kateissa viimeiset 30 vuotta.

ELOKUVATEATTEREISSA 6.10.