tuntematonsotilas_press_rokkaandkoskela__eeroahoandjussivatanen__juuliaschan__elokuvaosakeyhtiosuomi2017_660a9219

Aku Louhimiehen ohjaama Tuntematon sotilas -elokuva sai ensi-iltansa elokuvateattereissa lokakuun lopussa 2017 ja se on jo nyt noussut katsotuimmaksi kotimaiseksi elokuvaksi yli kolmeenkymmeneen vuoteen. Liki miljoona katsojaa kerännyt Tuntematon sotilas on huomisesta lähtien katsottavissa myös kotisohvalta käsin, kun tämä kymmenen Jussi-ehdokkuutta kerännyt elokuva tulee yksinoikeudella digitaalisesti vuokrattavaksi Elisan Viihteen vuokraamoon. Myös elokuvasta tehty Kohti tuntematonta -niminen making of -dokumentti on ollut saatavilla Elisa Viihteessä jo marraskuusta lähtien.

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan. Tuntematon sotilas -elokuvan pääosia näyttelevät Eero Aho (Rokka), Johannes Holopainen (Kariluoto), Jussi Vatanen (Koskela) ja Aku Hirviniemi (Hietanen).

Elisa Viihteen vuokraamon elokuvat ja sarjat ovat vuokrattavissa 48 tuntia kerrallaan tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja Elisa Viihteen digiboksilla. Vuokraamosta www.elisa.fi/vuokraamo voi vuokrata elokuvia kuka tahansa myös ilman Elisan asiakkuutta. Rekisteröinti palveluun on maksutonta ja vuokrauksen maksaminen onnistuu laskulla tai maksukortilla. Elisa Viihteen vuokraamossa on laaja valikoima tv-sarjoja ja elokuvia. Vuokraamon vuokratuimpia kotimaisia elokuvia ovat tällä hetkellä Napapiirin sankarit 3, Kaiken se kestää, Tom of Finland sekä Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen