image002

Beatrix Potterin rakastettujen lastenkirjojen neuvokas sankari tekee loikan valkokankaille maaliskuussa, kun PETTERI KANIINI -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 30.3.

Petteri Kaniini, kujeileva ja seikkailuja rakastava sankari, joka on vanginnut lukijoiden mielikuvitukset jo sukupolvien ajan, pääsee nyt pääosaan omassa riehakkaassa, tähän päivään tuodussa komediassaan, jossa on asennetta.

ELOKUVAN SUOMALAISET ÄÄNET ON NYT VALITTU

Sinitakkisen Petteri Kaniinin rooliin pomppii Antti LJ Pääkkönen. Petterin siskojen, Kuhnastelijan, Nykerönenän ja Töpöhännän, ääniksi hypähtävät Alina TomnikovPihla Penttinen ja Essi Hellén. Petterin vastustajan ja kilpakumppanin, Tuomas Vänskän, ääneksi loikkaa Markus Niemi. Vänskän eläinrakkaalle naapurille Bealle äänensä antaa Raili Raitala. Petterin kiltin serkun, Penna Pupun, osaan ponkaisee Jarkko Niemi. Itsevarman Joonas Kaupunkihiiren roolissa kuullaan Roope Salmista. Salminen myös esittää yhden elokuvan menevistä kappaleista!