b63811eb7c43e078_800x800ar

b63811eb7c43e078_800x800ar

Nelonen Medialla on pitkä historia kotimaisten elokuvien rahoittajana, esittäjänä sekä markkinoijana. Nyt Nelonen Media vahvistaa asemaansa elokuvan alueella ja ryhtyy myös kotimaisten elokuvien levittäjäksi. Antti Luusuaniemi aloittaa Nelonen Median kotimaisen elokuvan päällikkönä 2.5.

Antti Luusuaniemi on nimitetty Nelonen Median kotimaisen elokuvan päälliköksi 2.5. alkaen. Luusuaniemen vastuulla on tuoda suosituimmat kotimaiset elokuvat esitettäväksi televisioon ja Ruutuun sekä nyt myös levitettäväksi elokuvateattereihin. Elokuvalevitys on uusi osa Nelonen Median televisiotoimintaa. Antti Luusuaniemi raportoi Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivoselle.

Antti Luusuaniemi tunnetaan parhaiten näyttelijäntyöstään, mutta hän on toiminut monipuolisesti elokuvan hyväksi. Hän on perustanut esimerkiksi suomalaista elokuvaa ja alan tekijöitä yhdistävän Red Carpet -elokuvafestivaalin sekä Suomi–Kiina-elokuvayhdistyksen, jonka tarkoitus on edesauttaa maiden välisiä yhteistuotantoja.

“Kotimaisen elokuvan rooli on Nelonen Medialle erittäin tärkeä ja näemme sen korostuvan tulevaisuudessa entisestään. Elokuvalevitys uutena liiketoiminta-alueena vahvistaa rooliamme kotimaisen elokuvan parissa. Se tukee myös erinomaisesti muuta liiketoimintaamme sekä kokonaisuutta viihdetalona, jonka ytimessä ovat suositut sisältöbrändit ja isot tähdet. Hienoa, että Antti ottaa tämän huippukiinnostavan haasteen vastaan”, Ville Toivonen kommentoi.

“Kotimainen elokuva voi tällä hetkellä erinomaisen hyvin ja teemme töitä sen eteen, että niin olisi myös jatkossa. Panostamalla elokuvien levitykseen haluamme entisestään kehittää toimialaa – siitä hyötyvät niin elokuvan tekijät kuin elokuvateatteritkin”, Antti Luusuaniemi sanoo.