69369135_2826974647317428_9055820547979476992_n

Viisinkertainen Grammy-voittaja Billie Eilish esittää huhtikuussa ensi-iltansa saavan Bond-elokuvan, 007 No Time To Die, tunnusbiisin No Time To Die.

Tunnuskappaleen julkaisi Eilishin levy-yhtiö Darkroom/Interscope Records. Kappaleen on tuottanut Eilishin veli, Grammy-voittaja Finneas yhdessä Stephen Lipsonin kanssa. Orkesterisovituksen ovat tehneet Hans Zimmer ja Matt Dunkley sekä kitarasovituksen Johnny Marr.

Billie Eilish on historian nuorin Bond-tunnusbiisin säveltäjä ja esittäjä. Eilish esittää kappaleen ensimäistä kertaa livenä yhdessä veljensä Finneasin kanssa Brit Awards -juhlassa Lontoossa helmikuun 18. päivänä. Mukana ovat myös Hans Zimmer ja Johnny Marr. Kuuntele kappale No Time To Die: https://www.youtube.com/watch?v=GB_S2qFh5lU

“Billie ja Finneas ovat tehneet vahvan ja liikuttavan kappaleen, joka sopii täydellisesti elokuvan tarinan tunnelmaan,” kertovat 007 No Time To Die -elokuvan tuottajat  Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli.

“Vain harvat pääsevät tekemään Bond-tunnuskappaleen. Olen Billien ja Finneasin suuri fani – heidän luovuutensa ja lahjansa ovat kiistattomia. He tuovat tuoreen näkökulman lauluosuuksiin, jotka jäävät elämään seuraaville sukupolville,” sanoo ohjaaja Cary Joji Fukunaga.

Eilish kertoo: “On suorastaan hullua olla osa tätä. On suuri kunnia saada tehdä tunnuskappale elokuvaan, joka on osa legendaarista sarjaa. James Bond on historian coolein elokuva-franchise. Olen edelleen shokissa”. Finneas lisää: ” Olemme aina haaveilleet että pääsisimme tekemään Bond-tunnusbiisin. Esimerkiksi Goldfinger ja Live and Let Die -Bond -tunnuskappaleet ja -elokuvat ovat ikonisia pareja. Olemme onnekkaita saadessamme olla pieni osa tätä legendaarista elokuvien sarjaa. Kauan eläköön 007.”

Tämän vuoden tammikuussa Billie Eilish teki historiaa olemalla nuorin artisti, joka voitti kaikki neljä Grammy-palkinnon pääkategoriaa. Eilish palkittiin seuraavissa sarjoissa: Best New Artist, Album of the Year, Record of the Year, Song of the Year ja Best Pop Vocal Album. Lisäksi Eilishin veli Finneas sai Grammy-palkinnot: Producer of the Year, Non Classical ja Best Engineered Album, Non Classical. Billie ja Finneas esiintyivät viime sunnuntaina Oscar-gaalassa, jossa he esittivät Beatlesin Yesterday-kappaleen. Esityksen voi nähdä täällä: https://www.youtube.com/watch?v=FKmqtaxIS3Y

ELOKUVAN SYNOPSIS
007 No Time To Die -elokuvassa Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille.

007 No Time To Die -elokuvan on ohjannut Cary Joji Fukunag. Rooleissa nähdään Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, sekä Jeffrey Wright, Christoph Waltz ja Ralph Fiennes sekä Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik ja Billy Magnussen. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet ovat Neal Purvis, Robert Wade,  Cary Joji Fukunaga ja Phoebe Waller-Bridge. Tuottajia ovat Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli.

007 NO TIME TO DIE Suomen elokuvateattereissa 3.4.2020

Virallinen nettisivusto: https://www.007.com
Twitter: @007
Facebook: @JamesBond007
Instagram: @007
YouTube: James Bond 007