Vahvasti ajan hermolla oleva elokuva on ohjaaja-käsikirjoittaja Hannaleena Haurun todellinen taidonnäyte – Hauru nähdään myös elokuvan pääroolissa. 

Venetsian elokuvajuhlilla maailman ensi-iltansa saanut ja Rakkautta ja Anarkiaa -elokuvafestivaalilla jo kotimaista yleisöä riemastuttanut Fucking with Nobody saa valtakunnalliset elokuvateatteriensi-iltansa 11. joulukuuta. Elokuva täydentää loppuvuoden kotimaista elokuvatarjontaa vastaten etenkin romantiikannälkäisen elokuvayleisön tarpeisiin.

Hannaleena Haurun ohjaaman elokuvan uunituoreessa julisteessa poseeraavat näyttävästi elokuvan päähenkilöt, ikisinkku elokuvaohjaaja Hanna (Hannaleena Hauru) sekä tämän ystävä, näyttelijä Ekku (Samuel Kujala). Elokuvassa kaverukset päättävät luoda kulissisuhteen Instagramiin paljastaakseen nyky-yhteiskunnan kyseenalaistamattoman nälän romanttisia tarinoita kohtaan. Rakkaustarina lähteekin nopeaan nousukiitoon, mutta saamalla Hanna sotkeutuu ratkaisemattomiin menneisyyden ihmissuhteisiinsa, ja katastrofin ainekset ovat nopeasti kasassa.

Viihdyttävä ja vahvasti ajan hermolla oleva Fucking with Nobody on ohjaaja-käsikirjoittaja Haurun (Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset, 2017) toinen pitkä näytelmäelokuva. Hänen konventioita rikkova elokuvatyyli, joka humoristisella ja ajoittain absurdillakin tavalla kyseenalaistaa tämän päivän käsityksiä rakkaudesta ja ihmissuhteista, on tehnyt hänestä nopeasti yhden uuden kotimaisen elokuvantekijäsukupolven kiinnostavimmista nimistä. Hauru on kerännyt tunnustusta myös ulkomailla; Venetsian elokuvajuhlien maailmanensi-illan lisäksi hänen ohjaamiaan lyhytelokuvia on esitetty mm. Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlilla.

Fucking with Nobodyn ovat tuottaneet Elokuvayhtiö Aamun Emilia Haukka ja Jussi Rantamäki. Tuotantoyhtiö tunnetaan mm. Cannes-palkitun Hymyilevä mies -elokuvan ja juuri ensi-iltansa saaneen Hamy Ramezanin elokuvan Ensilumi tuottajana. Levityksestä vastaa B-Plan Distribution.

SYNOPSIS:
Venetsian elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saanutFucking with Nobody on ohjaaja Hannaleena Haurun satiirinen draamakomedia ikisinkusta elokuvaohjaaja Hannasta (Hannaleena Hauru) ja tämän näyttelijäystävä Ekusta (Samuel Kujala), jotka hetkellisestä päähänpistosta päättävät luoda kulissisuhteen Instagramiin. Parodiaksi kallistuvan feikkiromanssin avulla Hanna ja Ekku ystävineen haluavat osoittaa nyky-yhteiskunnan nälän romanttisia ja alkukantaiseen arvomaailmaan nojaavia tarinoita kohtaan. Rakkaustarina lähtee nopeaan nousukiitoon, mutta karkaa pian käsistä, kun Hanna joutuu kohtaamaan ratkaisemattoman suhteensa ystävänsä Lassen (Lasse Poser) kanssa. Omintakeisen (pari)suhteen selvittämistä ei yhtään helpota se, että Hanna ja Lasse työskentelevät yhdessä. Intohimon, fantasioiden, kivun ja läheisyyden nostaessa kierroksia niin somessa kuin tosielämässäkin on jokaisen päätettävä mitä on lopulta valmis paljastamaan itselleen ja maailmalle.

ELOKUVAN TIEDOT:
Näyttelijät:
Hannaleena Hauru (Hanna)
Lasse Poser (Lasse)
Samuel Kujala (Ekku)
Pietu Wikström (Ara)
Sara Melleri (Viima)
Hanna-Kaisa Tiainen (Maria)
Jussi Lankoski (Kristian)
Tanja Heinänen (Krista)
Anna Kuusamo (Shirley)

Työryhmä:
Ohjaus: Hannaleena Hauru
Käsikirjoitus: Hannaleena Hauru, Lasse Poser
Kuvaus: Lasse Poser, Jan-Niclas Jansson
Pukusuunnittelu: Aino Havu
Maskeeraussuunnittelu: Nora Pippingsköld
Leikkaus: Hannaleena Hauru
Äänisuunnittelu: Karri Niinivaara
Tuotanto: Emilia Haukka & Jussi Rantamäki / Elokuvayhtiö Aamu
Rahoitus: Venetsian biennaalin Biennale College Cinema
Levitys Suomessa: B-Plan Distribution