bodom-poster-70x100-changes-6

Taneli Mustosen BODOM-elokuvan kansainvälinen menestys jatkuu. Myös kotimaassa yleisö- ja arvostelumenestykseksi noussut BODOM on nyt valittu maailman suurimpaan genre-elokuvatapahtumaan Sitgesin elokuvajuhlille, joita tänä vuonna vietetään 7.-16.10.

“Pidimme elokuvasta todella paljon ja uskomme siitä tulevan yksi ohjelmistomme kohokohdista”, suitsuttaa festivaalijohtaja Mike Hostench. BODOM saa Sitgesissä kansainvälisen ensi-iltansa ja se esitetään juhlan avausviikonloppuna yhdellä festivaalin paraatipaikoista.

Ohjaaja Taneli Mustosen ja tuottaja Aleksi Hyvärisen yhdessä käsikirjoittama elokuva sai ensi-iltansa Suomessa 19. elokuuta ja nousi muutamassa päivässä yleisömenestykseksi. Elokuva valittiin hiljattain myös Lontoon elokuvajuhlille.

Sitgesissä BODOM kilpailee arvostetusta Sección Oficial Panorama -palkinnosta. Tänä vuonna 49. kerran järjestettävää Sitgesin elokuvafestivaalia pidetään yhtenä kansainvälisesti merkittävimmistä genretapahtumista.

Don Filmsin tuottama BODOM on parhaillaan elokuvateattereissa kautta Suomen.

SITGES Catalonia Fantasia Film Festival:

http://sitgesfilmfestival.com/

 

Bodomista sanottua: 

4/5 tähteä

“Bodom ei tarvitse yhtään ylimääräistä tähteä suomalaisuudesta. (…) Dialogi toimii, ja nuoret löydöt tekevät hyvää työtä.”
- Jutta Sarhimaa, Helsingin Sanomat

4/5 tähteä

“Bodom on uskottava kotimainen kauhuelokuva, joka ei taatusti kalpene kansainvälisille kilpailijoilleen.” – Jukka L. Savolainen, Smackthejack.net

“Vuoden odotetuimpiin kotimaisiin leffoihin lukeutuva Bodom ei tuota pettymystä kauhuelokuvien ystäville. Taneli Mustosen ohjaustyö on ensimmäinen Suomessa koskaan tehty kansainvälisen tason kauhuleffa. (…) Daniel Lindholmin taidokas kuvaus, Aleksi Raijin napakka leikkaus ja Panu Aaltion onnistunut musiikki varmistavat tiheätunnelmaisen puolitoistatuntisen.” – Tarmo Poussu, Ilta-Sanomat

“Bodom saa pisteet vahvoista naispääosista.” – Jenni Koponen, YLE Tähtihetki

“Bodom on ensimmäinen kotimainen elokuva, jonka ihmisille voi aidosti kiljua: “Älkää menkö sinne!” Se on taas yksi osoitus lisää Bodomin toimivuudesta.” – Antti Selkokari, Aamulehti