29214343_1606191819435322_2255334971201814528_o

Keskiyön auringon alle kokoontuu jälleen kesäkuussa (13.–17.6.2018) joukko aikamme kiinnostavimpia elokuvantekijöitä. Sveitsiläisohjaaja Barbet Schroeder saapuu Sodankylään yhdessä vaimonsa, arvostetun näyttelijän Bulle Ogierin kanssa.

Afrikan Tshadista saapuva Mahamat-Saleh Harounon Afrikan merkittävimpiä nykyohjaajia ja yksi viimevuosien palkituimpia elokuvantekijöitä. Espanjasta saapuu älyllisen ja runollisen nykyelokuvan mestari José Luis Guerín ja Saksasta poikkeuksellisen monipuolinen auteur Dominik Graf. Carte blanche -sarjassa suosikkielokuviaan esittelee tällä kertaa Finlandia-palkittu kirjailija Kjell Westö. 

Lisäksi Sodankylään saapuu suuri joukko kotimaisia elokuvantekijöitä, muusikoita, asiantuntijavieraita sekä foley-taiteilija Heikki Kossi kollegoineen. Luvassa on ainutlaatuisia mykkäelokuvakonsertteja, kiehtovia ensi-iltoja ja avaavia luentoja.

Kotisivu: www.msfilmfestival.fi

Facebook: https://www.facebook.com/MidnightSunFilmFestival/

Twitter: https://twitter.com/msfilmfest